Als freelance journalist en tekstschrijver heb ik ervaring met het schrijven van teksten over de volgende onderwerpen; lifestyle, (duurzaam) wonen, reizen, slow living.

Engelse teksten nodig? Met mijn Master in de Engelse taal kan ik je voorzien van Engelse teksten of Nederlandse teksten voor je vertalen in het Engels.

Print

tekst & redactie 

Heb je al wat teksten klaar staan, maar kun je een frisse blik gebruiken, iemand die de puntjes op de i zet, de foutjes verbetert, en de tekst lekker laat lopen? Ik kan ook de (eind)redactie en correctie van de tekst voor je doen.(eind)redactie & correctie

magazines

scripties

Ben je op zoek naar tekst voor een magazine, brochure of lookbook? Met mijn ervaring met het schrijven van reportages voor tijdschriften en productteksten, kan ik je voorzien van teksten die het verhaal van jouw onderneming vertellen.

Nederlandse of Engelse scripties voor de volgende studies; cultuurwetenschappen, talen, literatuurwetenschap. Ik kan je scriptie zowel redigeren op structuur en inhoud als corrigeren.

Teksten

Ik kan de volgende teksten voor je schrijven of redigeren, in het Nederlands of in het Engels. Meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvende, op-maat-gemaakte offerte.

contact

Tekst & Beeld

Binnenkijker

Als freelance interieurjournalist- en fotograaf ben ik altijd op zoek naar mooie huizen/interieurs, in bijv. de landelijke stijl, brocante of scandinavisch. Denk je dat jouw interieur het verdient om in een tijdschrift te staan? Neem dan contact met me op! 

column

reportage

reportage

bekijk mijn 

Werk

foto's & tekst

foto's & tekst

tekst

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende op-maat-gemaakte offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, dan maken we een afspraak, via e-mail, Skype of we spreken ergens af. Afhankelijk van de soort opdracht, zijn misschien meerdere gesprekken noodzakelijk. 

Als ik genoeg informatie tot mijn beschikking heb, ga ik voor je aan de slag. Natuurlijk spreken we ook een deadline af.
Voor de offerte maak ik een totaalprijs, gebaseerd op een schatting van het aantal uren dat ik met de opdracht bezig zal zijn. Als blijkt dat ik meer uren nodig heb, dan laat ik dat op tijd weten. 

Werkwijze

Verzend

Heb je vragen of wil je meer info over mijn prijzen en beschikbaarheid? Ik hoor graag van je! 

Adres

Ardennen 62
3831 EZ
Leusden
Utrecht

hello@rosiereports.com

0630722341

Your message has been sent! I'll be in touch soon!
xxx Rosie

 so much!

Thank You

Let's Connect!