Het verbaast me altijd weer hoe vrouwen zoveel activiteiten weten te jongleren. Daarom bied ik aanstaande mama's, thuisblijvende mama's of werkende mama's wat welverdiende 'me-time' aan. Maar ik bied ook personal branding fotoshoots aan voor vrouwelijke ondernemers, bloggers of makers om te gebruiken voor hun 'online' zichtbaarheid. Kortom, ik ben hier voor elke vrouw die zichzelf wil trakteren op prachtige portretten.


Vrouwen

portretfotografie voor 

Je bent meer dan welkom in mijn bescheiden (daglicht) fotostudio in Leusden nabij Amersfoort, maar ik kan ook naar je toe komen, of we kunnen elkaar ontmoeten op een locatie naar keuze.
Waarom studiofotografie? De rustige achtergrond, geen afleiding en de focus op het onderwerp; jij. Mijn stijl is eenvoudig en natuurlijk. Het gaat over het vastleggen van de schoonheid die er al is, hooguit naar voren gebracht met behulp van een beetje natuurlijke make-up.

Personal branding fotoshoots voor girl bosses, bloggers en makers om te gebruiken voor je online presence, in de studio of op locatie.branding

motherhood

glamour/boudoir


Zwangerschapsfotografie & Newborn fotoshoots & moeder en baby/kind fotoshoots die de schoonheid van het moederschap vieren.

Glamour- en boudoir fotografie in mijn fotostudio met professionele haar & make-up styling (2 verschillende looks) en ten minste 1 outfit wissel.

Portret Collecties

Dit zijn de fine art portret fotoshoots die ik aanbied, in mijn fotostudio, op locatie of bij jou thuis. Prijzen beginnen vanaf 295 (voor 1 persoon).

Vraag een link aan naar mijn speciale Info & Prijzen website.

contact

glamour & boudoir

motherhood 

branding

glamour & boudoir

motherhood 

branding

bekijk mijn

Werk

de Lifestyle Collectie

Familie & love story fotoshoots

Ontspannen familieshoots of loveshoots op locatie of bij jou thuis.

vergeet niet om een kijkje te nemen bij

ga naar pagina

familie

love stories

branding

zie meer van mijn werk op het

Blog

"We maakten prachtige foto’s in mijn buurt. Analoge foto’s welteverstaan. pure fotografie, waar ik me erg toe aangetrokken voel. Niet “laten we 1000 shots doen en dan zit er vast wel één tussen”; maar “elk shot is definitief” met ouderwetse fotorolletjes. En praktisch onbewerkt. Ik vind ze prachtig."

Sara

"Ik vond het een hele leuke en fijne ervaring om voor de camera van Rosanne te mogen staan. Zij en haar make-up/haar styliste stellen je erg op je gemak tijdens de fotoshoot!"

Sascha

over de samenwerking met mij

Zeggen

kind words
wat mijn klanten 

Verzend

Heb je vragen of wil je meer info over mijn prijzen en beschikbaarheid? Ik hoor graag van je! 

Fotostudio adres

Ardennen 62
3831 EZ
Leusden
Utrecht

hello@rosiereports.com

0630722341

Your message has been sent! I'll be in touch soon!
xxx Rosie

 so much!

Thank You

Let's Connect!