nav

i love

Rosanne van Cruyningen is een 35 jarige fine art analoge fotograaf en schrijver, anglofiel en boekenwurm. Ze verdeelt haar tijd tussen Nederland en Toscane :-). Ze is gespecialiseerd in lifestyle fotografie; in het vastleggen van het leven van alledag. Ze schrijft en fotografeert ook voor tijdschriften als interieur journalist. Haar logo voor 'Rosie Reports' is ontworpen door de geweldige Wells Makery, en laat een ontwikkeld rolletje film zien en een veer om haar twee passies te tonen; analoge fotografie en schrijven.
Rosanne is onderdeel van het team dat 'Arte di Vita Interiors' runt, een interieurontwerp bureau met eigen verf- en stoffen lijn, webshop, B&B in Toscane en een studio in Nederland. Ze is hun huisfotograaf en content creator.

ontmoet Rosie

welkom

foto door Wit Photography

Pienza | Toscane

mijn honden

engelse cottages

Bath | VK

boeken

pecorino uit pienza

Ik deel een studio met 'Arte di Vita Interiors'; een prachtige ruimte op de begane grond van mijn huis in Nederland, waar veel natuurlijk licht naar binnen valt. Mijn studio is geschikt voor portret-, boudoir-, verlovings-, zwangerschaps- en (kleine) familie-shoots. Als ik in Nederland ben, is het mogelijk om een studio fotoshoot bij mij te boeken. Op Instagram geef ik aan wanneer ik in Nederland ben.

Address:
Ardennen 62
3831 EZ, Leusden
the Netherlands

met veel natuurlijk licht

portret studio