Als creatieve zelfstandig ondernemer kun je natuurlijk je eigen webteksten schrijven en redigeren. Maar het kan heel verfrissend en verhelderend zijn om 'vreemde ogen' te laten kijken naar je teksten of om ze volledig uit handen te geven. Uiteraard ga ik samen met je zitten en wil ik alles horen over jouw onderneming. 

Engelse teksten nodig? Met mijn Master in de Engelse taal kan ik je voorzien van Engelse teksten of Nederlandse teksten voor je vertalen in het Engels.

Online

tekst & redactie 

Heb je al wat teksten klaar staan, maar kun je een frisse blik gebruiken, iemand die de puntjes op de i zet, de foutjes verbetert, en de tekst lekker laat lopen? Ik kan ook de (eind)redactie van de tekst voor je doen.(eind)redactie

website

blog & social media


Is je ontwerp bijna klaar en is het tijd om je nieuwe website of webshop te vullen met doeltreffende teksten? Ik kan meteen voor je aan de slag!

Ik bied een totaalpakket aan van tekstschrijven voor blogs en social media. De captions bij de social media posts kan ik ver vooruit plannen. 

Online Teksten

Ik kan de volgende teksten voor je schrijven of redigeren bestemd voor het internet, zowel in het Nederlands als het Engels. Meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvende, op-maat-gemaakte offerte.

contact

Het Complete Plaatje

tekst & beeld

Als fotograaf en tekstschrijver, kan ik de content creeren die je nodig hebt, volledig op elkaar afgestemd. Ook webdesign (met Showit 5) kan ik voor mijn rekening nemen.

lees verder

De voordelen van de tekst laten schrijven en foto's laten maken door een en dezelfde persoon; door me te verdiepen in wie jij bent, wat je doet en wat je wilt uitdragen/bereiken met je onderneming, kan ik dit vangen en overbrengen met zowel woorden als beelden en dit precies passend maken; de beelden voegen toe aan het verhaal en de tekst past bij de beelden.

Als fotograaf ben ik beeldend ingesteld en daardoor heb ik ook oog voor design. Ik heb mezelf de afgelopen jaren grafisch ontwerp en webdesign aangeleerd, eerst met Wordpress, daarna met ProPhoto en uiteindelijk met Showit 5. Ben je op zoek naar een op-maat-gemaakt ontwerp? Dat kan ik voor je maken met Showit 5. Als je al een template hebt aangeschaft, kan ik je helpen deze te personaliseren.


contact

Tekst & Fotografie

Webdesign

website

webshop & blog teksten

webteksten (Engels)

bekijk mijn 

Werk

tekst, beeld & design

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende op-maat-gemaakte offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, dan maken we een afspraak, via e-mail, Skype of we spreken ergens af. Afhankelijk van de soort opdracht, zijn misschien meerdere gesprekken noodzakelijk. 

Als ik genoeg informatie tot mijn beschikking heb, ga ik voor je aan de slag. Natuurlijk spreken we ook een deadline af.
Voor de offerte maak ik een totaalprijs, gebaseerd op een schatting van het aantal uren dat ik met de opdracht bezig zal zijn. Als blijkt dat ik meer uren nodig heb, dan laat ik dat op tijd weten. 

Werkwijze

Verzend

Heb je vragen of wil je meer info over mijn prijzen en beschikbaarheid? Ik hoor graag van je! 

Adres

Ardennen 62
3831 EZ
Leusden
Utrecht

hello@rosiereports.com

0630722341

Your message has been sent! I'll be in touch soon!
xxx Rosie

 so much!

Thank You

Let's Connect!