In lifestylefotografie draait het allemaal om 'storytelling'; het vertellen van het verhaal van de mensen voor mijn lens door middel van foto's, en vooral de band tussen hen. In een studio is het iets moeilijker om een ​​verhaal te vertellen. Daarom bied ik ook lifestyle fotoshoots aan, op een prachtige locatie in de natuur of in een stad, of lekker bij jou thuis, waar het voor jou het gemakkelijkst is om te ontspannen en op je gemak te zijn.


Lifestyle

fotografie

Loveshoots, Verlovingen, Elopements en intieme bruiloften in Toscane of een andere bestemming in Europa.destination

family stories

love stories


Familieshoots met max. 6 personen. 

Loveshoots en verlovingen.

De Collecties

Dit zijn de lifestyleshoots die ik aanbied, op locatie of bij jou thuis. Prijzen beginnen vanaf € 350.

Vraag de link aan naar mijn speciale Info & Prijzen website.

contact

Ben je een elopement in Toscane aan het plannen? Olijfgaarden, middeleeuwse stadjes op heuvels, Toscaanse villa's, gouden velden of weelderig groene, glooiende heuvels op het platteland; wie zou niet willen dat hun liefde wordt vastgesteld in deze prachtige omgeving? Ik zou vereerd zijn om je elopement of intieme bruiloft in Toscane vast te mogen leggen.

Omdat ik het geluk heb dat ik een appartement in Toscane heb, kun je me boeken om je elopement te fotograferen, zonder dat je hoeft te betalen voor mijn accommodatie! Ik neem alleen boekingen aan als ik al van plan ben in de buurt te zijn; April, mei en juni evenals september en oktober.

Ik heb daar veel tijd doorgebracht en ken het gebied daardoor heel goed en kan je daarom helpen met het plannen van je elopement!


Elopement in Toscane

info aanvraag

bekijk mijn

Werk

de Portret Collectie

glamour, motherhood & branding

Zwangerschap, Newborn, Glamour & Boudoir of Personal branding fotoshoots in mijn daglichtstudio, op locatie of bij jou thuis.

vergeet niet om een kijkje te nemen bij

ga naar pagina

familie

love stories

portret

zie meer werk op het

Blog

"We maakten prachtige foto’s in mijn buurt. Analoge foto’s welteverstaan. pure fotografie, waar ik me erg toe aangetrokken voel. Niet “laten we 1000 shots doen en dan zit er vast wel één tussen”; maar “elk shot is definitief” met ouderwetse fotorolletjes. En praktisch onbewerkt. Ik vind ze prachtig."

Sara

"Ik vond het een hele leuke en fijne ervaring om voor de camera van Rosanne te mogen staan. Zij en haar make-up/haar styliste stellen je erg op je gemak tijdens de fotoshoot!"

Sascha

over de samenwerking met mij

Zeggen

kind words
wat mijn klanten 

Verzend

Heb je vragen of wil je meer info over mijn prijzen en beschikbaarheid? Ik hoor graag van je! 

Fotostudio adres

Ardennen 62
3831 EZ
Leusden
Utrecht

hello@rosiereports.com

0630722341

Your message has been sent! I'll be in touch soon!
xxx Rosie

 so much!

Thank You

Let's Connect!