F.A.Q's

01.

Mag mijn partner ook op de foto tijdens een zwangerschaps shoot?

Mag mijn partner ook op de foto tijdens een zwangerschaps shoot?

01.

Ik kan me goed voorstellen dat je dat graag wilt. Je kunt ervoor kiezen om de hele shoot samen met je partner te doen, of een aantal foto's samen en een aantal alleen. Natuurlijk is dat mogelijk! Ik reken daarvoor €25 euro extra. 

02.

met hoeveel weken kan ik het beste een zwangerschaps shoot boeken?

MET HOEVEEL WEKEN KAN IK HET BESTE EEN ZWANGERSCHAPS SHOOT BOEKEN?

02.

Ik zou aanraden om een zwangerschaps shoot te boeken als je zo rond de 30 weken zwanger bent. Maar iets eerder of later kan ook. Om verzekerd te zijn van een plekje rond die datum, zou ik aanraden om op tijd te boeken! 

03.

wanneer kunnen we het beste de newborn shoot plaats laten vinden?

WANNEER KUNNEN WE HET BESTE DE NEWBORN SHOOT PLAATS LATEN VINDEN?

03.

Ik zou aanraden om een newborn shoot te laten plaatsvinden in de eerste maand na de geboorte, zodat ik jullie newborn kan vastleggen als hij/zij nog zo heel erg klein is! Voor je het weet ben je vergeten hoe klein ze ook alweer waren.

04.

Waar kan de newborn shoot het beste plaatsvinden?

WAAR KAN DE NEWBORN SHOOT HET BESTE PLAATSVINDEN?

04.

Een newborn shoot kan het beste plaatsvinden bij jullie thuis, in een vertrouwde omgeving. Dit is het minst storend voor het ritme van de baby. Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht en maak tijdens de shoot gebruik van het licht dat door het raam valt. Het leuke van een newborn shoot bij jullie thuis is dat ik ook foto's kan nemen van de babykamer.

05.

FOTOGRAFEER JE OOK GEZINNEN VAN MEER DAN 4 PERSONEN?

FOTOGRAFEER JE OOK GEZINNEN VAN MEER DAN 4 PERSONEN?

05.

Ik houd het aantal personen bewust zo laag, i.v.m. de huidige corona maatregelen. Ik ben al de vijfde persoon. Wat ik onder vier personen versta? Ouders en twee kinderen of 1 ouder en drie kinderen. Of vier kinderen of vier volwassenen (die echt uit hetzelfde huishouden komen). 

06.

KAN IK TIJDENS DE HUIDIGE CORONA-CRISIS NOG WEL VEILIG EEN SHOOT BOEKEN?

KAN IK TIJDENS DE HUIDIGE CORONA-CRISIS NOG WEL VEILIG EEN SHOOT BOEKEN?

06.

Ik denk dat dit zeker mogelijk is. Voor de fotoshoots die buiten plaatsvinden geldt: Doordat ik mij houd aan het maximum aantal personen dat bij elkaar mag komen en zorg dat we tijdens de shoot steeds de 1,5 meter afstand inachtnemen. Met mijn lenzen kan ik foto's maken die lijken alsof ik dichtbij stond.
Voor de fotoshoots die bij je thuis plaatsvinden geldt:
Ook hier zal ik 1,5 meter afstand bewaren. Als jullie dat prettig vinden, kan ik tijdens de newborn shoot een mondkapje dragen. Mijn stijl is 'fine art' maar niet doordat ik de baby in een bepaalde pose dwing. Het heeft te maken met hoe ik fotografeer (gebruik maak van het licht en doordat ik ook analoog schiet). Ik zal dus jullie baby niet of zo min mogelijk aanraken. Dat laat ik jullie doen door aanwijzingen te geven tijdens de shoot.