ontwerp

Op maat maken van een Showit 5 template
Website op maat (Showit 5) 
Alles-in-een pakket: website op maat inclusief content creation (fotografie en tekstschrijven)

Look books, catalogi
Visual proposals
Online Advertenties
Visitekaartjes, ansichtkaarten, flyers

Grafisch ontwerp

Web Design (met Showit 5)

Neem contact op voor een op-maat-gemaakte offerte! Het op maat maken van een Showit website template begint bij 500 euro (dit is exclusief Showit 5 abonnement en template)

Rosie ontwerpt

Voor mijn grafisch ontwerp gebruik ik Adobe Indesign, Photoshop en Lightroom. Voor mijn web design gebruik ik het platform 'Showit 5', dit is ontwikkeld in de Verenigde Staten en nog niet heel erg bekend in Nederland. Het is bij uitstek geschikt om websites mee te ontwerpen voor creatieve ondernemers. Ben je op zoek naar een mooie website en wil je deze graag snel de lucht in, in een kwestie van weken in plaats van maanden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Showit 5 is erg gemakkelijk om zelf mee te leren werken (om foto's en tekst te wijzigen), waardoor je zelf je website kunt onderhouden nadat deze gelanceerd is. Een website bij Showit 5 is verkrijgbaar vanaf 19 dollar per maand. De website wordt gehost door Showit 5 zelf dus het is niet nodig om op zoek te gaan naar een externe host. Hosting van een domeinnaam dient wel ergens anders gevonden te worden. Ik kan je hier uiteraard mee helpen.

Grafisch ontwerp & web design

Wat kan Rosie voor je betekenen:

Website

Deze website is mijn eigen ontwerp!

Flyer

Visual Proposal

Catalogus

Blog design

Arte di Vita

Showit 5 website template aanpassing

'Arte di Vita Interiors' is een interieurontwerpbureau met een Bed & Breakfast in Toscane en een concept store in Amersfoort. Ik heb de website gemaakt, met Showit 5, en het template 'Charlotte' door Hearten Creative aangepast, de fotografie verzorgd en het tekstschrijven. 

smudge & blur

Showit 5 website template aanpassing

Ik ben een nieuw platform gestart genaamd 'Smudge & Blur' waar ik blog over creatieve ondernemers, kunstenaars en makers die bewust leven en werken. Voor de website heb ik eerst het 'Charlotte' template door Hearten Creative aangepast. Sinds kort heeft 'Smudge & Blur' een compleet nieuw ontwerp van mijn hand.